סלט עדשים ובטטות

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות

1 כוס עדשים שחורות

4 בצל ירוק קצוץ

חופן אגוזים

¼ כוס שומשום

חופן חמוציות

לרוטב:

3 כפות שמן זית

3 שיני שום כתוש

1 כף סילאן

¼ כפית פלפל שאטה

1 כף בלסמי

1 כף סויה

1 כף שמן שומשום

מלח, פלפל

ההכנה:

למרוח את הבטטה בשמן זית ולהכניס לתנור (על נייר אפייה) בחום של 170 מעלות עד שמתרכך ומתחיל להזהיב.

לבשל את העדשים בהרבה מים כ 20 דקות עד שהן רכות.

לשים בקערה את כל המרכיבים.

לערבב ביחד את כל חומרי הרוטב ולשפוך מעל.

בתאבון

#טבעוני #צמחוני #בטטה #עדשיםשחורות #ללאגלוטן

מתכונים אחרונים
חפש לפי תגיות
No tags yet.
עקבו אחרי בפייסבוק
  • Facebook Basic Square

שרה אפשטיין - יועצת תזונה | הרצליה | טלפון: 052-3442199 | אימייל: sara@sarai.co.il

  • Facebook Basic Square