סביצ'ה סלמון

מצרכים:
200 גרם פילה סלמון טרי, ללא עור, חתוך לקוביות.
חצי בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
½ פלפל אדום חריף קצוץ דק דק ללא הגרעינים
אבוקדו (בעונה) חתוך לקוביות קטנות
½ חבילה עירית קצוצה
½ חבילה כוסברה קצוצה
3 צנוניות קצוצות לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
6 כפות שמן זית
מלח אטלנטי גס
חצי כפית שמן שומשום
ההכנה:
מערבבים את הדג עם מיץ הלימון. מערבבים את הירקות עם השמן זית, שמן שומשום והמלח.
מאחדים הכל בקערה אחת, טועמים ומתקנים תיבול.