סביצ'ה סלמון


מצרכים:

200 גרם פילה סלמון טרי, ללא עור, חתוך לקוביות.

חצי בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות

1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

½ פלפל אדום חריף קצוץ דק דק ללא הגרעינים

אבוקדו (בעונה) חתוך לקוביות קטנות

½ חבילה עירית קצוצה

½ חבילה כוסברה קצוצה

3 צנוניות קצוצות לקוביות קטנות

מיץ מלימון אחד

6 כפות שמן זית

מלח אטלנטי גס

חצי כפית שמן שומשום

ההכנה:

מערבבים את הדג עם מיץ הלימון. מערבבים את הירקות עם השמן זית, שמן שומשום והמלח.

מאחדים הכל בקערה אחת, טועמים ומתקנים תיבול.


מתכונים אחרונים
חפש לפי תגיות
No tags yet.
עקבו אחרי בפייסבוק
  • Facebook Basic Square

שרה אפשטיין - יועצת תזונה | הרצליה | טלפון: 052-3442199 | אימייל: sara@sarai.co.il

  • Facebook Basic Square